Kérdése van?  +36-20/3434-551

Tartsd frissen a honlapod!
üzleti sikered múlik rajta!

Proaktív adminisztrátor - folyamatos verzió frissítés

"Proaktív adminisztrátor" egy nagyon hasznos és legfőképpen folyamatos szolgáltatás, mely az Ön honlapján még időben megelőzi az elavult verziók miatt kialakult problémákat, fertőzéseket, illetve megoldásokat nyújt ilyen esetekre.

Proaktív adminisztrátor - folyamatos verzió frissítés

 

Miért is fontos a folyamatos verzió frissítés?

... hogy miért is fontos odafigyelni a verziók követésére és frissítésére, arról néhány korábbi cikkben már írtam számos indokot, (Milyen kockázattal jár, ha Joomla honlapot nem verzió frissíti?; Elavult Joomla verzió hátránya, következményei; Joomla verzió frissítés miért fontos, miért szükséges? illetve még például a Miért pont az én honlapom törné fel valaki?) de azért kis emlékeztető röviden:

 

Honlapokat hullámokban (mikor sűrűbben, mikor ritkábban) robotok, vírusok támadják és fertőzik. Bizonyos esetekben a fertőzés azonnal észrevehető, mert vagy eltűnik a honlap, vagy valamilyen gusztustalan reklám jelenik meg helyette. (nagyon gyakran Viagra, homo vagy egyéb szexuális tartalommal kapcsolatos) De van, hogy hónapok alatt sem lesz számunkra észrevehető, hogy támadják, illetve már be is jutottak az oldalunkra, ha nem figyeljük napi szinten a honlapunk admin felületét. Ez a legkellemetlenebb, mert a vállalkozás sikeres működését veszélyezteti. Egyre kevesebb megkeresés jön az internetről, egyre kevesebb megrendelés történik, plusz ha a Google is tudomást szerez róla, akkor le is tilthatja a honlapot, és hátra is sorolhatja a találati listán.

De ugyanilyen fontossággal bír azaz indok is, hogy a verzió frissítésekkel biztosítjuk a honlapok számára, hogy folyamatosan rendelkezzenek a neten történt újításokkal, változásokkal, fejlesztésekkel kapcsolatban.

 

A Proaktív adminisztrator

a fent említett gondok és még egyéb problémákra nyújt már megelőző megoldásokat, hogy nagyon kicsi, vagy ne is legyen esély a kialakulásukra.

 

Újabb és újabb verziók, frissítések mind a Joomla-ra, mind bővítményeire már havonta több alkalommal is megjelennek. Nem ajánlott olykor 3 hetet, vagy egy hónapot sem kihagyni anélkül, hogy ne kövessük őket!

 

A Proaktív adminisztrátor egy minimális átalánydíjas szolgáltatás,

mely megrendelés után

01 a nap 24 órájában figyeli és pásztázza a honlapot, hogy milyen támadások érik, mikor és kik próbálnak bejutni, illetve káros programokat, tartalmat próbálnak felrakni.

02 folyamatosan mentéseket készít a honlapról, így bármikor hamar visszaállítható az eredeti, vírusmentes állapot.

03 folyamatosan értesítéseket kap új frissítésekről (Joomla és bővítményeik) és telepíti az új verziót.

 

 

01 megelőzi a problémákat!

02 UpToDate! Honlapja folyamatosan naprakész minden változással, újítással, fejlesztéssel kapcsolatban.

03 gazdaságos! Tényleg minimális átalánydíj fejében sokkal gazdaságosabb, mint időközönként egy nagyobb verzió frissítés, vírusírtás megrendelése.

04 folyamatos védelmet biztosít! Az alkalmankénti verzió frissítés után van, hogy akár már egy hét múlva újból vírusos a honlap.

05 40% kedvezmény! Ha a Proaktív adminisztrátor működés alatt egyéb szolgáltatásra is szükség van, akkor az óradíjakból 45% kedvezmény biztosított.

 

... azt is érdemes elolvasni, hogy mi az ...

 


 

? Az Ön Joomla honlapja frissen van tartva?

? Vírusmentes?

? Nincs ideje ezzel foglalkozni?

? Nem tudja hogyan és mit kell tenni?

 

Tudta, hogy az elavult Joomla verzió

? rossz hatással van online bevételeire?

? honlapja nem teljesít megfelelően?

 

Biztonságban és frissen szeretné tudni
honlapját, webáruházát?

Örömmel várom hívását! Hívjon +36203434551

vagy írjon a kapcsolat oldalon!

 

{JFBCLike width=80 layout=box_count show_faces=false share=true action=like colorscheme=light kid_directed_site=false}
{JFBCLike width=80 layout=box_count show_faces=false share=false action=recommend colorscheme=light ref=homepage kid_directed_site=false}
{SCGooglePlusOne annotation=bubble size=tall align=left expandTo=top,right recommendations=true}

kerjen ajanlatot most