Kérdése van?  +36-20/3434-551

Tartsd frissen a honlapod!
üzleti sikered múlik rajta!

Miért pont az én honlapom törné fel valaki?

Természetesen nem az Ön honlapja a célpont. Egyszerűen csak vírusok folyamatosan járkálnak a neten és ahol elavult verziókat, vagy egy kis biztonsági rést találnak, azokat feltörik.

 

Fontos, sőt kötelező az időközönkénti újabb és újabb verzió frissítések elvégzése Joomla honlap rendszereken! Az újabb verzióra frissítések gyakran biztonsági réseket is javítanak, így védettebbé teszi weboldalát, adatait az internetes támadások ellen!

A legrégebbi Joomla 1.0 verziók támogatása 2009-ben megszűnt! A Joomla 1.5 verzió támogatása 2012-ben lejárt. Ma már szintén elavult Joomla 2.5 verzió támogatása 2014-ben szintén megszűnt.

 

A fent lejárt verziókhoz nincsenek biztonsági frissítések, ezért egy régi Joomla oldal könnyebben feltörhető, könnyebben lesz vírusos.

 

Fontos tudni, hogy természetesen nem az Ön honlapja a konkrét célpont!

Egyszerűen csak különböző vírusok folyamatosan járkálnak a neten és ahol elavult verziókat, vagy egy kis biztonsági rést találnak, azokat feltörik.

 

A megfertőzött honlapokon sokszor nem is látszik, hogy feltörték.

Gyakori eset, hogy a honlapról időközönként több száz kéretlen levélküldés indul szerte a nagyvilágba, mely legelőször a tárhely szolgáltatójának tűnik fel, mert nagyon leterheli a rendszerüket. Ebben az esetben a szolgáltató leállítja az oldal működését és addig nem állítja vissza, míg a problémát meg nem oldjuk.

Van, hogy a fájlokat írják tele illegális kódokkal. Némelyik kód olykor linkeket is tartalmaz különböző honlapokra. Némelyik kód olykor a honlapra látogató számítógépét szeretné megfertőzni, stb... Ebben az esetben a Goolge ahogy észleli az ilyen illegális kódokat, azonnal letiltja a fertőzött oldal elérhetőségét. Ilyen, vagy ehhez hasonló üzenet fogad minket az oldal betöltésekor:

 

tamadowebhely

 

De van, hogy azonnal látható is a fertőzés és a bosszúság. Valamikor meg sem jelenik az oldalunk, csak egy fehér lapot látunk, van hogy vibráló szövegeket, reklámokat, ....

 

Mivel mindegyik eset lényege a károkozás, az eredmény mindegyik esetben, hogy
látogatókat, ügyfeleket, bevételt veszítünk!

 

 

Biztonságban és frissen szeretné tudni
honlapját, webáruházát?

Örömmel várom hívását! Hívjon +36203434551

vagy írjon a kapcsolat oldalon!

 

{JFBCLike width=80 layout=box_count show_faces=false share=true action=like colorscheme=light kid_directed_site=false}
{JFBCLike width=80 layout=box_count show_faces=false share=false action=recommend colorscheme=light ref=homepage kid_directed_site=false}
{SCGooglePlusOne annotation=bubble size=tall align=left expandTo=top,right recommendations=true}

kerjen ajanlatot most