Kérdése van?  +36-20/3434-551

Tartsd frissen a honlapod!
üzleti sikered múlik rajta!

Elavult Joomla verzió hátránya, következményei

Ugyan közvetve, de az elavult Joomla verzió rossz hatással van cége bevételére! Veszélyezteti a honlap biztonságát, nem üzemel megfelelően, nem tud maximálisan bevételt termelni.
Pedig, hát ugye pont az a cél, hogy egy céges honlap a legtöbb ügyfelet hozza, legnagyobb bevételt termelje, amennyire csak lehetséges.

Elavult Joomla verzió hátránya, következményei
Vírusok és robotok folyamatosan járkálnak a neten és ahol elavult verziókat, vagy egy kis biztonsági rést találnak a rendszeren, azokat feltörik, behatolnak és ténykednek.
A vírusok megléte ellen nincs mit tenni. Vannak, sőt egyre többen vannak.
Amit tehetünk, hogy honlapunkat folyamatosan karbantartjuk, követjük a fejlesztők által újra és újra kiadott frissítéseket.

 

01 Számtalan vírusfajta létezik. Fertőzések közül talán az egyik legrosszabb, de főleg inkább alattomos, amelyiket külsőleg nem lehet észrevenni, hogy megtörtént, illetve hogy folyamatosan történik. Új, kellemetlen tartalmú reklám cikkeket írnak, képeket, olykor videókat töltenek fel. Linkeket rejtenek el a tartalomban, stb...
Mivel előbb utóbb a Google feltérképezi ezeket, így mindenképpen rossz hatással van online marketingben elért eredményeinkre.

Mikor már észrevesszük addigra már túlnyomó részben visszaeshet a honlapra látogatók száma, megrendelések száma.

02 Az internet folyamatosan változik, fejlődik. A Google is folyamatosan változtatja irányelveit. Ezeket a változásokat, fejlesztéseket a verzió frissítésekkel és karbantartással tudjuk követni, eljuttatni az oldalunkra. Ha a konkurense, versenytársa céges honlapja rendelkezik ezekkel a frissítésekkel, akkor részben már előnyben is van az interneten Önnel szemben,

mert a keresőkben a frissen tartott oldalak előnyben részesülnek. Könnyebben kerünek előrébb a kereső organikus találati listáján.

 

Az Ön Joomla honlapja, webáruháza mikor volt utoljára frissítve, karbantartva?

Már az utóbbi egy évben is számos frissítés, újítás, változás, keresői irányevek mentek végbe. Egy alapvető, vagy akár részletes verzió frissítés elhanyagolása miatt nem érdemes lemaradni az online piacon!

 


 

? Az Ön Joomla honlapja frissen van tartva?

? Vírusmentes?

? Nincs ideje ezzel foglalkozni?

? Nem tudja hogyan és mit kell tenni?

 

Tudta, hogy az elavult Joomla verzió

? rossz hatással van online bevételeire?

? honlapja nem teljesít megfelelően?

 

Biztonságban és frissen szeretné tudni
honlapját, webáruházát?

Örömmel várom hívását! Hívjon +36203434551

vagy írjon a kapcsolat oldalon!

 

{JFBCLike width=80 layout=box_count show_faces=false share=true action=like colorscheme=light kid_directed_site=false}
{JFBCLike width=80 layout=box_count show_faces=false share=false action=recommend colorscheme=light ref=homepage kid_directed_site=false}
{SCGooglePlusOne annotation=bubble size=tall align=left expandTo=top,right recommendations=true}

kerjen ajanlatot most