Kérdése van?  +36-20/3434-551

Tartsd frissen a honlapod!
üzleti sikered múlik rajta!

Joomla honlap verzió frissítés miért fontos, miért szükséges?

A verzió frissítés nem csupán a fejlettebb funkciókért, trendkövető megjelenésért, illetve az újabb kiegészítők miatt szükséges!
Ez a minimum és az első lépés, hogy a Joomla verziók frissítésével meg tudjuk védeni üzleti honlapunkat, webáruházunkat a kívülről jövő rosszindulatú támadásoktól, melyeket olykor észre sem veszünk!

Joomla honlap verzió frissítés miért fontos, miért szükséges?

 

Fontos, sőt kötelező az rendszeres újabb és újabb verzió frissítések elvégzése Joomla honlap rendszereken!

 

Joomla verzió frissítés
miért hasznos, milyen előnyökkel jár Önnek?

 

Az újabb verzióra frissítések gyakran biztonsági réseket is javítanak, így védettebbé teszi weboldalát, adatait az internetes támadások ellen!

 

01 Az új verziókkal a honlap plusz extra beavatkozás nélkül is jobban teljesítenek a keresőkben is, illetve a célzott keresőoptimalizálási feladatok is sokkal könnyebben teljesíthetőek.

02 Probléma nélkül alkalmazni és használni tudja a megjelenő újabb modulokat, komponenseket, beépülőket. (Ha nem tartjuk karban a legjújabb verzóval Joomla honlapunkat, akkor az új kiegészítők már nem lesznek kompatibilisek)

03 Weblapja még jobb megjelenést kap, még fejlettebb keresőbarát technológiával működik és ami szintén nem elhanyagolandó, hogy az újabb verizó frissítésekkel egyre fejlettebb adminisztrációs felület kap, így egyre könnyebb és élvezetesebb a karbantartás és tartalomfrissítés.

04 Egyre több és legfrissebb biztonsági elem védi a weblapot!

05 Külön fejlesztő csoport folyamatosan vizsgálja a programok sebezhetőségét a támadásokkal szemben, és rendszeres biztonsági kiadásokat jelentetnek meg.

 

Lejárt Joomla verziók

A régebbi Joomla 1.0 verziók támogatása 2009-ben megszűnt! Nem készülnek rá frissítések, nem készülnek hozzá modulok, komponensek, beépülők!

A Joomla 1.5 verzió támogatása 2012-ben lejárt. Se kiegészítők, se biztonsági frissítések nem készülnek már rá.

Ma már szintén elavult Joomla 2.5 verzió támogatása 2014-ben szintén megszűnt. 2015-től könnyű célpont a vírusoknak.

 

Ha Önnek még Joomla 1.0 verziójú honlapja, vagy Joomla 1.5, vagy Joomla 2.5 verziójú honlapja van és változtatni szeretne rajta, vagy fejleszteni, illetve fontos a honlap biztonsága, akkor az első lépés az aktuális legfrissebb Joomla verzió beszerzése.

 

... jó tudni, hogy ...

Biztonságban és frissen szeretné tudni
honlapját, webáruházát?

Örömmel várom hívását! Hívjon +36203434551

vagy írjon a kapcsolat oldalon!

 

{JFBCLike width=80 layout=box_count show_faces=false share=true action=like colorscheme=light kid_directed_site=false}
{JFBCLike width=80 layout=box_count show_faces=false share=false action=recommend colorscheme=light ref=homepage kid_directed_site=false}
{SCGooglePlusOne annotation=bubble size=tall align=left expandTo=top,right recommendations=true}

kerjen ajanlatot most